Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Evo šta je Milica Todorović radila na NUDISTIČKOJ plaži, ovo priznanje svima je zagolicalo maštu! (VIDEO)

Naša poznata pevačica Milica Todorović ove letnje dane posvećuje svojim nastupima, a činjenica da je svom poslu i više nego posvećena je to da je otišla na crnogorsko primorje da bi ispunila želju svoje verne publike, a već sutradan nastavlja svoja radna putovanja. Ekipa ”Premijere” pitala je Milicu kako njena česta putovanja utiču na odnos The post ŠOK! Evo šta je Milica Todorović radila na NUDISTIČKOJ plaži, ovo priznanje svima je zagolicalo maštu! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Milica Todorović se sunčala na NUDISTIČKOJ PLAŽI, pa joj je prolaznik postavio PITANJE koje ju je ostavilo U ŠOKU

Izvor: Blic, 15.Avg.2018

Poznata pevačica Milica Todorović ove letnje dane posvećuje svojim nastupima, a činjenica da je svom poslu i više nego posvećena je to da je otišla na crnogorsko primorje da bi ispunila želje svoje verne publike, a već sutradan nastavlja svoja radna putovanja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.