Izvor: Scandal.rs, 01.Maj.2020, 19:45

ŠOK! Darko Lazić mora da SKLONI sina! PROKLETSTVO je prešlo na Alekseja!

– Jao! Šta ću i kako ću, ne znam, ali Darku moram da skinem te vradžbine! Otvarala sam mu nedavno karte! Ništa nije dobro, ne sviđa mi se ništa jer mu rade o glavi – objašnjava za SCANDAL! vračara i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Ivana Krunić se hladi od Čolaka u VRUĆIM pantalonicama!

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Golubović PRAVI BEBU sa novim dečkom!

PROČITAJTE JOŠ: Luna ga VARALA sa Gastozom, dok je Marko ČEKAO u kolima? >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

– Kada sam ga videla u Paparaco lovu da još teško hoda i hramlje, morala sam da bacim pogled na karte i imala sam šta da vidim! On odmalena ima tešku vradžbinu, to je uradio neko ko mrzi njegovu mamu. Na svakih sedam godina on ima saobraćajku i jedva se izvuče. Godine 2011. Se prevrtao u kolima sa Milicom Todorović i jedva se izvukao, pre toga je padao sa traktora i motora… Ovo poslednje što je bilo da i ne pominjem, jedva je živu glavu spasao. A najviše od svega me brine što se on ne smiruje, a vradžbina je takva da može da pređe i na dete, i to samo na muško dete, tako da je barem mala Lorena zaštićena – priča vračara za SCANDAL! i dodaje:

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Apr 10, 2018 at 6:08pm PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.