ŠOK - ANA POZDRAVILA BUNGIŠ TIM! Anđela je HLADNA kao ZMIJA oduvala samo jednom rečenicom - varnice sevaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 18:21

ŠOK - ANA POZDRAVILA BUNGIŠ TIM! Anđela je HLADNA kao ZMIJA oduvala samo jednom rečenicom - varnice sevaju!

Pokopavanju nema kraja!

Belu kuću, trese porodični sastanak, a zadrugari nisu mogli da se dogovore koju će temu da potegnu i raščiste.

- Neka vođa kaže što je nas postvio za potrčke - izjavio je Lepi Mića.

- Ja bih da završim temu, Miljana Popović više ne zna šta da uradi, ona ne može da dozvoli sebi da radi pono što mi radimo kao njegovi drugovi. Mi smo se celog dana šalili kako on kopira Janjuša i sve što mi kažemo ona još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i doda. Tebi bi odgovaralo i da se neko p*piša po tebi. Shvati da nam nisi zanimljiva baš zbog tvog ponašanja i ubacivanja. Mi ćaskamo, ti dobacuješ i nama smeta to. Mi smo se šalili sa Rodnijem, a ti dodavala ulje na vatru. Ana, malopre smo ležali u sobi niko nije pričao u sobi sa njom, a ona ničim izazvanim meni kaže: "Ivane, znaš u koga je Ana zaljubljena? U Zvezdana" - govorila je Miljana.

- Pričaš samo da bi bila u društvu, a takve smo uvek odbacivali iz društva. Ti sebe smatraš našim drugarima - dodao je Ivan.

- Ja se sa Mikicom družim pre nego što je Ivan počeo da se druži i mi smo okej - pravdala se Popovićeva.

- Pozdrav za Bungiš tim, pošaljite moju i Zvezdanovu sliku - povikala je Ana.

- Ona zna da je na njima kamera i seda pored Rodnija i traži da porazgovaraju, a mene blam, ali ne mogu da se pomerim do jedem. Svaka normalna devojka da joj je neko rekao da je p*šila otišla bi, a ona pita: "Šta sad da uradim? Da mu opalim šamar?" - nastavio je Marinković.

- Tvrdim da je Ana Spasojević zaljubljena u Zvezdana - poručila je Miljana.

- Kako tvrdiš? - pitala je Ana.

- Palo mi je na pamet, to je na osnovu mojih doznaka - rekla je Miljana.

- Ne blamiraj se ako Boga znaš - dobacila je Anđela.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.