ŠOK! ALEKSANDRA I DEJAN ĆE ZAVRŠITI KAO KARIĆ I JOVANA! Bivša zadrugarka u emisiji Između dve vatre

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2022, 20:29

ŠOK! "ALEKSANDRA I DEJAN ĆE ZAVRŠITI KAO KARIĆ I JOVANA!" Bivša zadrugarka u emisiji "Između dve vatre"

Svake srede u 20h!

Bivša zadrugarka Nevena Savić, gostovala je u emisiji "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas.com.

Nevena je u emisiji otkrila šok detalje o boravku u Švajcarskoj, pa priznala da je hapšena, ali da nije bila jedina.

- Da jesam hapšena, jer sam radila u tom klubu na crno. Pa znate li koliko je devojaka iz Zadruge 5 radilo isto to što i ja, neke su deportovane, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neke ne - rekla nam je Savićeva, pa otkrila ko je sve radio u Švajcarskoj, kao i da su imale jednog gazdu za kojeg su sve radile, ali je pomenula i pravila kojih su morale sve da se pridržavaju.

Pored toga, Nevena nam je govorila o ljubavi sa Lazarom Čolićem Zolom, ali i o Dejanu Dragojeviću i Aleksandri Nikolić.

Ona smatra da Aleksandra nikako nije trebalo da ulazi u šestu sezonu, jer je njihova veza na početku, pa se boji da će završiti isto kao Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević, budući da su oni van rijalitija bili zajedno svega par meseci.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod ovog teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.