SNIMILI SVOJU PRVU EMISIJU! Zvezdan i Anđela greškom otkrili ko im je gost - čuvali u tajnosti, a onda je kamera uhvatila ovaj detalj

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 20:50

SNIMILI SVOJU PRVU EMISIJU! Zvezdan i Anđela greškom otkrili ko im je gost - čuvali u tajnosti, a onda je kamera uhvatila ovaj detalj

Nisu planirali da se ovo sazna!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su iz rijaliti programa "Zadruga" zbog kršenja pravila Velikog šefa.

Zvezdan i Anđela su rešili da iskoriste svoju popularnost i da zarađuju od društvenih mreža. Redovno igraju mečeve na Tiktoku i na taj način zarađuju novac.

Međutim, to nije jedini izvor njihovih primanja. Bivši zadrugari su ostvarili saradnju sa "Hype" televizijom i postigli su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogovor da pokrenu svoju emisiju. Ovaj projekat će nositi naziv "Na kafi kod Anđele i Zvezdana".

Đuričićeva je sada podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, da je ušla u studio kako bi snimila prvu emisiju. 

Iako je ovaj ljubavni par krio ko im je prvi gost u emisiji, kadar koji je podelila ih je odao. Na stolu je bila poređana kafa i tabla u obliku bokala, a na njoj je pisalo da im je gost pevač Aca Lukas. Anđela verovatno nije primetila šta je ispisano na tabli kada je objavila video, s obzirom na to da su planirali da drže u tajnosti ime prvog gosta. 

- Zvezdan i ja smo na večeri. Posle celog dana snimanja, stvarno smo umorni. Moram da vam otkrijem da je snimanje prošlo fantastično i oduševićete se kada vidite ko je naš prvi gost - rekla je Anđela u snimku koji je okačila na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO: Ana Ćurčić: Sa Zvezdanom još nisam raščistila! Ućutkivali su me!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.