SNIMCI NA SAJTU ZA ODRASLE: Bivši muž srpske pevačice intimnim scenama zarađuje za život

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 21:10

SNIMCI NA SAJTU ZA ODRASLE: Bivši muž srpske pevačice intimnim scenama zarađuje za život

Odmah posle razvoda razvio biznis!

Transrodna pevačica i prostitutka Elektra Elit gotovo svakodnevno privlači pažnju javnosti, što svojim izjavama, to i svojim delima.

Ona se pre prošle godine udala u Mostaru za modela i sportistu Nenada Vujanovića, a samo nakon dva meseca njihov brak se završio.

Nedugo nakon razvoda kršni momak iz Bosne objavio je na svom Instagram profilu da pokreće društvenu mrežu Onli fens koja se koristi za objavljivanje pornografskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sadržaja uz mesečnu pretplatu.

A post shared by Nenad Vu (@nenad_vu92)

Da li ga je bivša supruga savetovala da se odluči na ovaj korak za sada nije poznato ali ono šta je sasvim sigurno je da je Nenad rešio da svoju intimu podeli sa najvernijim fanovima.

Šta god da je bio razlog Nenadu želimo puno sreće sa novim biznisom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.