SNIMCI IZ ZATVORA: Kristijana vodili nabildovani policajci, a DETALJ NA LICU svi su primetili

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 22:00

SNIMCI IZ ZATVORA: Kristijana vodili nabildovani policajci, a DETALJ NA LICU svi su primetili

Nije moglo bez ovoga...

Kristijan Golubović jutros je izveden iz "Zadruge" i odveden pravo u policiju.

Takmičar popularnog rijalitija je jutros u devet časova imao saslušanje u Rumi, a iz "Zadruge" su ga izveli i odveli u policiju po prijavi starlete Stanije Dobrojević zbog pretnje da će je ubiti.

Podsetimo, bivši robijaš Kristijan Golubović pobesneo je što mu je Stanija Dobrojević spomenula dete, ističući da ćerka "nije zapravo njegova", pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je šokirao pretnjama upućenim starleti tokom Pinkovog rijalitija "Zadruga".

- Zaklinjem se sada u svoje dvoje dece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično, ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun dece. Ubiću svakoga ko mi uvredi dete, po cenu da idem 40 godina na robiju - rekao je Kristijan Golubović, dok su se svi pitali ima li kraja njegovim ispadima i pretnjama.

Pogledajte Golubovićeve fotografije tokom odvođenja i izvođenja iz zatvora. Rijaliti-takmičar morao je iz luksuznog zdanja u Šimanovcima da ponese naočare za vid, pošto bez njih ne može da vidi:

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.