(SNIMAK TUČE) BORA UDARIO KARIĆA: ODVALIO GA iz sve snage, Stefan ZELEN OD BESA drži ga za VRAT

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 17:32

(SNIMAK TUČE) BORA UDARIO KARIĆA: ODVALIO GA iz sve snage, Stefan ZELEN OD BESA drži ga za VRAT

Nastao haos.

Proteklo veče u "Zadruzi" bilo je posebno uzbudljivo i interesnatno. Naravno, moralo je da dođe i do nekog sukoba, kako to obično biva.

Naime, Bora Santana i Nikola Orozović žestoko su se posvađali, jer mu je Bora uputio skandalozne uvrede i psovke.

- Mrtvu ti mamu i sestru j*bem! J*baću ti seku, gledaćeš na kameri! Tatu ću da ti sečem testerom! - urlao je Bora, pa i pljunuo Orozovića.

Podsećamo da ovo nije prvi sukob ove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvojice zadrugara. Oni su novemra meseca takođe imali jednu od ozbiljnijih svađa, kada je došlo i do okršaja.

Kako su se žučno posvađali, Bora, koga su odvajali od Orozovića je nehotice šutnuo Karića u stomak i to veoma jako. Stefan se okrenuo držeći izbezumljenog Orozovića i obratio se Bori vidno iznerviran.

Bora mu se izvinio, a Stefan je iskulirao i nastavio da sprečava fizički sukob.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku od 2:30 kada se vidi da ga Bora šutira u stomak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.