SNIMAK RASTANKA: Marko u SUZAMA, poklonio Staniji OVO pred ODLAZAK! Grlio je, a kad je VIDEO KAMERU...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMAK RASTANKA: Marko u SUZAMA, poklonio Staniji OVO pred ODLAZAK! Grlio je, a kad je VIDEO KAMERU...

Bilo je emotivno!

Stanija Dobrojević je, kao što je i najavila, otputovala u Ameriku na mesec dana, ostavivši za sobom dečka Marka Markovića.

On ju je juče ispratio i došao sa njom na aerodrom, a i te kako se videlo da mu nimalo nije bilo svejedno što se rastaju.

Stanija je sa svojim dragim napravila poslednji selfi, pred polazak, a nakon toga je isplivao i paparaco video na kome se vidi kako su se rastali.

Mnogi su primetili kako se Marku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cakle oči, kao da su pune suza, a koliko možemo da vidimo na snimku on joj je doneo ogromnog medu, da je podseća na njega.

Marković je grlio svoju dragu do poslednjeg trenutka, a kada je video da ih kamere snimaju, stegao ju je još jače i šapnuo...

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.