SNIMAK ANINOG ODLASKA - više nije mogla da trpi, Zvezdan je vređa i histeriše dok napušta sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 07:43

SNIMAK ANINOG ODLASKA - više nije mogla da trpi, Zvezdan je vređa i histeriše dok napušta sve

Sve direktno rečeno.

Veliki okršaj se dogodio tokom emisije kada je opet isplivao skriveni bes i potisnuta patnja između Ane Ćurčić i Zvedzana Slavnića.  Taj sukob je trajao satima.  Ana je u jednom trenutku i otisla u dvorište kod kapije. Bivši vanbračni par je nastavio  da iznosi detalje iz njihovog nekadašnjeg "savršenog" života, kao i da se neprestano vređaju.

- Lažovčino jedna odvratna! - rekao je Zvezdan.

- Šta hoćeš sa ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dobiješ više? možeš li da budeš gadnija od ovoga? - pitao je.

- Kad budeš se ispričao, doviđenja, prijatno! - rekla je Ana.

- Neću se ja nikada ispričati. Pokazala si da sam nasilan i šta? Ti si pokazala ko si i šta si? Ja te samo pitam šta ti je dobitak? Sad kad izađeš si pobedila, pola Beograda će misliti da si cinkaroš, odvratna, lažov? A pola Beograda će da kaže da si dobrica? - pitao je Zvezdan.

- Koga bre zanimaš ti? Vidi bre na šta ličiš bre? Ti toliko ne shvataš da nemaš.. Sama sebe ubeđuješ.. - nastavio je Zvezdan.

- Ostavi me na miru! - rekla je Ana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.