SMUVAĆEMO SE... Katarina Živković napokon OTKRILA ISTINU o njenom ODNOSU sa Kijom Kockar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 16:21

"SMUVAĆEMO SE..." Katarina Živković napokon OTKRILA ISTINU o njenom ODNOSU sa Kijom Kockar!

A nekada nisu mogle da se gledaju očima.

Pevačica Katarina Živković mesecima unazad nerazdvojna je sa koleginicom Kijom Kockar, sa kojom se združila svojevremeno u Americi, na zajedničkoj turneji.

Ipak, šuškalo se da se pre toga nisu podnosile, a kako je počelo njihovo druženje i šta o Kiji iskreno misli Kaća je priznala u jednoj našoj poznatoj emisiji.

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Apr 29, 2020 at 4:16am >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PDT

- Na kraju ćemo se smuvati (smeh)! Neverovatno je to što... Ne da se nismo volele, već smo imale predrasude jedna o drugoj i onda smo se upoznale u Americi i nakon Amerike postale nerazdvojne. Taj smisao za humor koji samo nas dve razumemo, to neko druženje koje je jako specifično, neke fore koje su samo nama smešne... Jednostavno, draga mi je, simpatična, duhovita i prija mi druženje sa njom - iskrena je Kaća.

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Jul 3, 2020 at 6:49am PDT

Pevačicu i dalje nervira i plaši situacija oko koronavirusa, budući da ne bi volela da zarazi nekoga.

- Iskreno, ja se nešto ne plašim da ću se ja razboleti, nego se bojim da ako se budemrazbolela da ne prenesem nekome. To mi je onako najveći strah i normalno, sveovo jako teško pada ne samo meni, već i svima nama.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.