SMRT U OČIMA! Suzana otkrila najveću GREŠKU Mikija Đuričića! Hoće da ga OPRAVDA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2019, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT U OČIMA! Suzana otkrila najveću GREŠKU Mikija Đuričića! Hoće da ga OPRAVDA! (VIDEO)

Loš niz događaja.

Kada se žurka sinoć završila, zadrugari su polako počeli da se spremaju da spavaju. Neki su večerali, dok su Suzana Perović i Marijana Zonjić pričali o Mikiju Đuričiću i njegovom nasilnom ponašanju u ''Zadruzi 2''. Podsetimo, Đuričić je Suzani udario šamar, a zatim je izudarao štakom Nadeždu Biljić, posle čega je diskvalifikovan.

Suzana je priznala da je znala da se Miki ne oseća dobro kada se zbog nje vratio u rijaliti i da to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije trebalo da uradi jer se oporavljao od udesa koji je imao.

- On je gledao smrt u oči, puko je načisto. Ne pravdam ja njega, ali nije trebalo da se vrati. Nikada ne bih mogla neke stvari da radim ovde, ne znam kako je on izdržao - pričala je Suzana iskreno.

- I sada ovde ljudi komentarišu kako ga nisi volela... - komentarisala je Marijana.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.