SMRSKAN AUTOMOBIL - NEVIĐEN UDES - poznati srpski muzičar doživeo JEZIVU SAOBRAĆAJNU NESREĆU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2020, 19:16

SMRSKAN AUTOMOBIL - NEVIĐEN UDES - poznati srpski muzičar doživeo JEZIVU SAOBRAĆAJNU NESREĆU (FOTO)

"Za volanom nema heroja...!"

Dejan Petrović, poznati trubač "Big benda" prisetio se stravične saobraćajne nesreče koja se dogodila pre tačno tri godine u Ovčar Banji, te poručio putem društvene mreže Instagram kako je zahvalan bogu i Svetom Iliji što su ga ostavili s najmilijima.

Uz potresne reči, muzičar je objavio i nekoliko fotografija polupanog automobila, iz kojeg je jedva izvukao živu glavu posle teške nesreće koju je doživeo.

Ljudi hvala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od ❤️ za divnu noć u Guči !

Објава коју дели Dejan Petrović Big Band (@dejanpetrovicbigband) дана 11. Авг 2019. у 6:45 PDT

Danas pune tri godine od užasne saobraćajne nesreće koju sam doživeo u Ovčar banji. Moram svake godine na ovaj dan podeliti ove fotografije ne zbog neke reklame vec zbog svih vas da znate da za volanom nema heroja i da najmanji umor može savladati čoveka. Budite odgovorni prema sebi a i prema drugima učesnicima u saobraćaju ! Zahvalan Bogu i Sv. Iliji što su me ostavili sa svojom porodicom i sa vama. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Čuvajte se i čuvajte vaše najmilije ! ❤️

Објава коју дели Dejan Petrović Big Band (@dejanpetrovicbigband) дана 1. Авг 2020. у 9:28 PDT

- Danas pune tri godine od užasne saobraćajne nesreće koju sam doživeo u Ovčar Banji. Moram svake godine na ovaj dan podeliti ove fotografije ne zbog neke reklame vec zbog svih vas da znate da za volanom nema heroja i da najmanji umor može savladati čoveka. Budite odgovorni prema sebi a i prema drugima učesnicima u saobraćaju! Zahvalan Bogu i Svetom Iliji što su me ostavili sa svojom porodicom i sa vama. Čuvajte se i čuvajte vaše najmilije - poručio je čuveni trubač, pa pokrenuo lavinu komentara fanova.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.