SMEŠNO MI JE I NEOZBILJNO... Prozvali su ga SRPSKIM PLAĆENIKOM, a sada se OGLASIO Miloš Biković

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

"SMEŠNO MI JE I NEOZBILJNO..." Prozvali su ga SRPSKIM PLAĆENIKOM, a sada se OGLASIO Miloš Biković

"Ja tako, ponekad, obučem uniformu i odem da uspostavim mir..."

Žestoke borbe između azerbejdžanskih i jermenskih snaga u Nagorno-Karabahu se nastavljaju, a prema skandaloznim tvrdnjama jednog turskog medija, glavni "vojnik" i operativac u ovom ratu jeste srpski glumac Miloš Biković.

- Srpski plaćenik Aleksa Đurić viđen je u Jermeniji. "Vagner" nije daleko - stoji na jednom portalu u opisu fotografije na kojoj je Biković.

"Vagner" je inače ruska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plaćenička vojska koju Kremlj ne priznaje, ali njihovi vojnici su često angažovani po ugovorima i nalaze se na prostorima Libije i Sirije, samo je još jedna od optužbi na račun srpskog glumca.

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Sep 26, 2020 at 11:38am PDT

U svom šaljivom tonu Miloš je za  domaće medije rekao da mu je cela ova situacija izuzetno smešna, ali, s druge strane, ipak i veoma ozbiljna.

- U pauzama snimanja "Južnog vetra", snimanja reklame i igranja predstave u BDP-u, ja tako, ponekad, obučem uniformu i odem da uspostavim mir tamo gde je to potrebno - rekao je Biković i dodao:

Spisateljica 😂 Писательница 😂

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Aug 21, 2020 at 1:10pm PDT

- Zaista ne znam zbog čega su to uradili i objavili fotografiju sa snimanja filma, ali mi je smešno i neozbiljno za jednu vrlo ozbiljnu temu.

Fanovi popularnog glumca bili su šokirani ovako primitivnim napadima na Miloša Bikovića, te su iskoristili Tviter zajednicu da apeluju na sve i zajedničkim snagama pošalju poruke medijskoj kući koja je objavila ovu netačnu informaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.