SMEŠAN JE! Marko MMA se obrušio na Anu Ćurčić, pa potkačio i Zvezdana Nije on nikakav mangup

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023, 23:35

"SMEŠAN JE!" Marko MMA se obrušio na Anu Ćurčić, pa potkačio i Zvezdana "Nije on nikakav mangup"

Svake srede u 20h! Emisija "Između dve vatre"

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo sveže izbačenog zadrugara MMA borca, Marka Smiljića.

Smiljić je u emisiji bez dlake na jeziku govorio o aktuelnostima u Beloj kući, ap je tako otvoreno rekao da mu je Zvezdan Slavnić idol po adrenalinu, ali ne po nasilju, a isto tako izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga ne podržava u odnosu sa Anom Ćurčić i Anđelom Đuričić.

- Ja njega ne mogu da podržim, jer sam isto to uradio, ostavio sam devojku i smuvao se sa Slađom - rekao je Smiljić, pa osudio ulazak Ane Ćurčić:

- Ja bih potpuno drugačije na njenom mestu. Ona je ušla sa stavom da njega "spašava", umesto da je lepo rekla da ulazi zbog novca, ja bih tako isto, iskoristio bih ponudu i naplatio, time bi dobila mnogo više poštovanja i od mene i od svih - bio je iskren Marko, pa otkrio da li se pokajao što je ostavio devojku zbog Slađane:

- Pa bilo mi je krivo, ali to je taj prostor, svaka emocija je ubijena tamo, kod Slađe me je privukao prvenstveno fizički izgled, pa onda ta iskrenost, ali ne volim ja to k**čenje, nisam izdržao taj pritisak, bude ti zanimljivo u početku, a posle kada sam video, nije mi više bilo to to - objasnio je on u emisiji "Između dve vatre", pa prokomentarisao Kristijana Golubovića i njegovu fizičku spremnost:

- Da li bi ti bio spreman da uradiš salto kao Kristijan Golubović i izbegneš metak? - pitala je voditeljka, jer je nedavno Kristijan demonstrirao salto u Amidži-šou:

- On je interesantan smešan lik, ja sam se sklanjao kada on počne da priča, ali da li stvarno mislite da možete da izbegnete metak (smeh) - rekao je Marko.

- Da li ti smatraš da je Zvezdan Slavnić opasan momak ili kao što popularno u Zadruzi kažu "mangup"? - pitala je voditeljka.

- Nije on nikakav mangup, ne mislim to, jer niko ko je mangup ne bi ušao tamo - rekao je Marko.

Celu emisiju sa Marko Smiljićem šta je on sve oštro prokomentarisao o zadrugarima pogledajte sutra u sredu u 20h, a ispod ovog teksta pogledajte najavu onoga što vas očekuje:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.