SLOŠILO MI SE ODJEDNOM! Nakon što je završila na HITNOJ oglasila se Đanijeva Slađa i otkrila kako se OSEĆA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 23:11

"SLOŠILO MI SE ODJEDNOM!" Nakon što je završila na HITNOJ oglasila se Đanijeva Slađa i otkrila kako se OSEĆA!

"Ukazana mi je neophodna lekaraska pomoć."

Supruga popularnog folkera Radiše Trajkovića Đanija, Slađana juče je završila u Hitnoj zbog stomačnih problema. Sa njom je bila prijateljica, koja ju je držala ispod ruke da ne padne.

Slađa se oglasila ovim povodom i otkrila šta se zapravo desilo i kako se sada oseća.

A post shared by Djani (@djanimusic)

- Istina je da sam bila u Hitnoj. Slošilo mi se odjednom, osetila sam mučninu i odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otišla da proverim o čemu se radi. Znate šta sam nedavno pretrpela, sa svojim zdravljem se ne igram. Ništa strašno, samo prolazni stomačni virus koji je izazvao bolove i mučninu. Ukazana mi je neophodna lekaraska pomoć i sada se osećam dobro. Za svaki slučaj sam obavila sve neophodne analize, sve je u najboljem redu - ispričala je Slađa.

Podsetimo, supruga popularnog folk pevača pre dva meseca doživela je i moždani udar, a njeno stanje do ponedeljka je bilo stabilno.

A post shared by Djani (@djanimusic)

- Imala sam moždani udar. Nisam imala pojma, boleo me je vrat jako, otišla sam u Klinički centar i tako saznala. Snimili su me, sad radimo detaljne pretrage i nalaze. Uplašili smo se svi kad smo čuli dijagnozu, Đani se baš zabrinuo, nije mala stvar. Hvala bogu pa nemam posledice, bog me sačuvao jer sam dobar čovek. Sada slušam savete lekara, šetnje i potpuno menjam režim ishrane, pazim se - objasnila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.