SLOMLJEN nakon saznanja: Bebicu je TUŽNA VEST sačekala u najgorem trenutku - Ne dolazi sebi

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 10:10

SLOMLJEN nakon saznanja: Bebicu je TUŽNA VEST sačekala u najgorem trenutku - Ne dolazi sebi

Rasprava je žustra kao i uvek.
Učesnici Elite Nenad Macanović Bebica i njegova za sada bivša devojka Teodora Delić raskidaju i mire se iz sata u sat, a sada mu je otkrila i priznala da se ne oseća voljeno pored njega.
Oni su se izolovali, pa su u dnevnoj sobi razgovarali o tome u kakvom im je stanju veza, pa je Delićeva bila iskrenija nego ikada.
- Nisam nekako srećna pored tebe. Mislila sam da će ovo da cveta, da će sve biti samo još bolje, a onda sam videla da si skroz rastrojen i da ne mogu više da te prepoznam. Nije mi jasno šta ti je u glavi. Ti tvrdiš da se ništa ne dešava, ali ne bih rekla da je tako - pričala je kako bi ga "otkačila", a Bebica se nakon ove tužne vesti nadovezao:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.