Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 17:54

SLOMLJEN OD BOLA - Milan Milošević saznao tragične vesti o smrti: "Ja ne verujem da je ovo istina!"

Oglasio se za SrbijaDanas!

Danas je odjeknula vest da je poznati estradni frizer, Nikola Rakoci, iznenada preminuo u 38. godini života.

Nikolina smrt zatekla je čitavu javnost, a njegovi poznanici, prijatelji i saradnici sa estrade masovno se opraštaju i šalju poslednji pozdrav putem svojih društvenih mreža.

Kako SrbijaDanas nezvanično saznaje, Nikola je navodno preminuo iznenadno od sepse.

Za naš portal oglasio se Milan Milošević, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan od najponatijih voditelja kod nas i u regionu, koji je bio veliki Nikolin prijatelj.

- Ja sam u šoku, ne mogu da dođem sebi. Prvo vesti o tragedijama, a sad i ovo. Šta se to dešava u svetu? - bio je somljen Milošević.

- Bio mi je jako dobar prijatelj, bio je jako veseo na mom rođendanu. Nikola je frizirao celu estradu. Ja sam šokiran, ovo niko nije očekivao, svi smo jako potrešeni, ja i dalje ne verujem da je to istina - rekao je Milan za SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.