SLOMIO SE! Zoki Šumadinac GRCA u suzama - žalio se produkciji, opet u PROBLEMIMA! Ne može da podnese...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOMIO SE! Zoki Šumadinac GRCA u suzama - žalio se produkciji, opet u PROBLEMIMA! Ne može da podnese...

Uništilo ga

Zoki Šumadinac danas je bio na ivici nervnog sloma, kada je ušao u sukob sa Milicom Kemez (detaljnije o tome čitajte ovde).

Nakon toga on je otišao u Rajski vrt kako bi razgovarao sa Drvetom mudrosti, te mu se požalio...

- Sinoć je Milica rekla da sam bacio magiju na nju, da ima loše momke i da bude sa Filipom. Danas sam joj rekao da ta veza ne bi mogla da uspe. Ja se već neko vreme bavim aurama, to je energetski oklop svih nas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Zoki i dodao:

- Najbolje aure su kod Ivane Krunić. Mnogo su ovde negativni. Ne znam za pojedince, ne bih se približavao. Tomović i Mateja su okej što se toga tiče. Đukić ima čudnu energiju, ne ide on uz svakoga. Ne slažu se Milica i on. Tara ima aursku zaposednutost. Moja energija je sjajna, neka drugi pričaju o meni - pričao je Zoki, a onda se setio svog sina i počeo da plače, a ceo razgovor poslušajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.