SLOBODANE, TREBA DA TE JE SRAMOTA!!! Kija poklopila bivšeg muža nakon što je pokušao da demantuje da je uvredio njenu mamu!

Izvor: Svet, 19.Maj.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBODANE, TREBA DA TE JE SRAMOTA!!! Kija poklopila bivšeg muža nakon što je pokušao da demantuje da je uvredio njenu mamu!

Slobi Radanoviću nije se dopao tekst koji smo sinoć objavili vezan za njegov post o Kijinoj mami, pa je napisao da je u pitanju ‘ozbiljna budalaština’.
Njegova bivša supruga Kristina oglasila se na Instagramu i žestoko ga poklopila.
Evo šta je napisala:

Pročitajte na linku ispod o čemu se radi i zašto je Radanović opet razbesneo svoju bivšu ženu:
SKANDAL!!! Sloba UVREDIO Kijinu majku i uporedio je sa ZMIJOM! Kija ŽESTOKO ODGOVARA!

SvetSvet
The post SLOBODANE, TREBA DA TE JE SRAMOTA!!! Kija poklopila bivšeg muža nakon što je pokušao da demantuje da je uvredio njenu mamu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

HAOS!!! Kija otkrila: Sloba IZA LEDJA pljuje Lunu, njenu porodicu, Cecinu decu, Bubu i Jalu PA ČAK I NAŠEG MENADŽERA! NIKAD BRUTALNIJA O BIVŠEM MUŽU!

Izvor: Svet, 19.Maj.2019

Da ovaj vikend na estradi ne bude dosadan postarala se Kija Kockar koja je krenula u žestoku ofanzivu protiv svog bivšeg muža Slobe Radanovića nakon što je on njenu majku u jednom šaljivom postu uporedio sa zmijom.. Kija je sada objavila brutalan status o njemu i otkrila da iza ledja proziva Cecinu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.