SLOBO, PRELJUBNIČE! Aman, tu su kamere, sve se vidi! Dok svi spavaju, Luna i on, PROVALJENI!(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2017, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBO, PRELJUBNIČE! Aman, tu su kamere, sve se vidi! Dok svi spavaju, Luna i on, PROVALJENI!(VIDEO)

Pa, niste kod kuće!

Danima se već priča o romansi Lune Đogani i oženjenog Slobodana Radanovića u rijalitiju "Zadruga", a oni čine sve da ih kamere ne ulove u nekoj intimnoj situaciji.

Pogledajte OVDE vanredno saopštenje Ognjena Amidžića. 

Luna se drži na distanci, kao i Sloba ali više je ngo jasno da među njima ima više od poznanstva, pogotovo što se tiče Lune, koja gotovo da ne uspeva da sakrije da je Radanović izuzetno privlači. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Naravno, jako je teško sakriti bilo šta u rijalitiju. Na ovom kratkom snimku možete videti da su Luna i Sloba sačekali da većina zadrugara zaspi. Prvo je on izašao iz sobe, a onda za njim i Luna. Slučajno? Ne bismo rekli.

Објава коју дели Chelo Boos (@cheloboos) дана 24. Сеп 2017. у 9:07 PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.