SLOBINOJ MAMI POZLILO ZA REPRIZU NOVE GODINE! PLAKALA DO JUTRA KAD JE ČULA DA SLOBA MOŽE DA OSTANE INVALID!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBINOJ MAMI POZLILO ZA REPRIZU NOVE GODINE! PLAKALA DO JUTRA KAD JE ČULA DA SLOBA MOŽE DA OSTANE INVALID!

Nije mogla da dođe sebi.

Majka pevača Slobe Radanovića provela je reprizu novogodišnje noći prikovana za TV gledajući “Zadrugu” u kojoj se odvijala prava drama sa njenim sinom.

Sloba se napio, iz besa je skinuo zavoj sa povređene ruke, rušio je, lomio i šutirao sve na šta bi naišao, a njegova majka je sve to pratila u suzama.

- Kada je videla da je Sloba skinuo zavoj, mami Draginji je pozlilo. U pomoć joj je pritrčao suprug koji nije znao šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da radi.

Trebalo joj je nekoliko minuta da dođe sebi. Celu noć je plakala zbog sina, a Slobin tata se brine za njeno zdravlje, ona bi volela da joj sin izađe iz „Zadruge“ i da se ceo haos završi   - kaže nam porodični prijatelj Radanovića.

On ističe da je prelomni trenutak bio kada su zadrugari rekli Slobi da može da ostane invalid i da se ona sada plaši da bi njegov nagli temperament mogao da ga košta zdravlja.

- Planirala je da se nekako čuje sa njim, da ga smiri, u velikom je strahu - završava priču porodični prijatelj.

Podsećamo, Sloba Radanović je tokom žurke u „Zadruzi“ povodom reprize nove godine popio malo više i napravio je haos kada je tražio od produkcije da mu previju ruku, što su oni, ako je sudeći po njegovoj reakciji, odbili. Posvađao se i sa Lunom koju je, kada je pokušala da ga smiri, jako odgurnuo.

- Mrš, nije ovo prehlada - urlao je i psovao Sloba po dnevoj sobi dok su ga drugi „tešili“.

Pokušali su da ga ubede da se smiri kako se ne bi dodatno povredio, ali je on nastavio da udara i rukama i nogama, da vrišti, urla... Onda je krenuo ka izlazu. Brecnuo se i na Kiju dok ga je smirivala.

- Ceo dan ih teram da mi previju ruku! Ja sam zbog ovoga tražio da idem kući da me puste, ovo je operacija. Sklonite mi se svi - vikao je Sloba. Za to vreme Luna je bila u spavaćoj sobi i besnela je na njega, ali su se danas  pomirili.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.