SLOBINA ŽENA I ĐOGANIJEVA BLISKE: Dugo krile svoje PRIJATELJSTVO - Zajedničkim snimkom sve DOKAZALE

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 22:44

SLOBINA ŽENA I ĐOGANIJEVA BLISKE: Dugo krile svoje PRIJATELJSTVO - Zajedničkim snimkom sve DOKAZALE

Javnost u šoku

Jelena Radanović javnosti je postala poznata kada je stupila u vezu sa pevačem i bivšim učesnikom rijalitija "Zadruga", Slobodanom Slobom Radovanovićem. Onu su svoju ljubav krunisali brakom, a nedavno su objavili i kako čekaju sina.

Jelena je iznenadila svoje pratioce na Instagramu snimkom koji je podelila iz jednog salona za masažu koji je posetila.

Naime, ona je snimila Silviju Đogani, ćerku nekadašnje pevačice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slađe Delibašić i densera Đoleta Đoganija. Iako su mnogi očekivali da će njihov susret biti neprijatan zbog istorije koju je Sloba imao sa ovom porodicom, Jelena je jednim potezom sve demantovala.

Radanovićka je snimila sebe, a zatim i Silviju, pri čemu su obe nasmejano mahnule u kameru.

- Evo me kod drugarice u salonu. Tu je i Silvija, masira se - poručila je uz osmeh Slobina supruga.

Posećanja radi, poznati pevač je 2017. godine u rijalitiju javno prevario svoju suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani, a u ljubavni trougao je bila umešana cela porodica Đogani, osim Silvije, koja je sve vreme ostala neutralna. Da, ipak, postoji određena naklonjenost ka Kockarevoj ispostavilo se kada je Kija na svom Instagram nalogu promovisala debitantsku pesmu Đoganijeve.

Zajednički snimak Jelene Radanović i Silvije Đogani, međutim, nije prva interakcija koju su njih dve imale na društvenim mrežama, budući da je Đoletova ćerka podigla pravu medijsku prašinu kada je lajkovala fotografije sa Jeleninog i Slobinog venčanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.