Izvor: Scandal.rs, 20.Dec.2019, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBINA UDATA DEVOJKA NIJE TOLIKO NAIVNA KAO ŠTO IZGLEDA: Prvi put spomenula SVOJ BRAK pa ODBRUSILA kao neka ZVEZDA

Jelena Đuričanin našla se u središtu interesovanja domaće javnosti pre nekoliko meseci, kada je u medijima odjeknula vest o njenoj emotivnoj vezi sa Slobom Radanovićem, u koju je stupila iako je još u braku. Podsetimo, pevač je tada demantovao ove spekulacije, ali je naposletku, nakon što je fotografisan kako se ljubi sa njom, priznao da The post SLOBINA UDATA DEVOJKA NIJE TOLIKO NAIVNA KAO ŠTO IZGLEDA: Prvi put spomenula SVOJ BRAK pa ODBRUSILA kao neka ZVEZDA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

“BILO JE SVE SAVRŠENO”: LUNA ĐOGANI OTKRILA DETALJE RASTANKA SA MARKOM MILJKOVIĆEM!

Izvor: Scandal.rs, 20.Dec.2019

Luna Đogani sigurna je da će se naći “budala koja će da bude sa njom”, a do tada – toliko radi da i ne stiže da pati za Markom Miljkovićem. “Bilo je sve savršeno, ali, eto, desilo se sve bukvalno u dva dana. Ne znam šta da kažem. Jednog dana smo kitili jelku, drugog već The post “BILO...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.