SLOBA ŽELI DA OBNOVIMO LJUBAV Kija iznela ŠOK DETALJE: Evo šta se STVARNO događa daleko od očiju javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA ŽELI DA OBNOVIMO LJUBAV Kija iznela ŠOK DETALJE: Evo šta se STVARNO događa daleko od očiju javnosti

"Stigla ga je kazna!"

Bračna i brakorazvodna drama pevača Slobe Radanovića i njegove bivše supruge Kije Kockar privukla je ogromnu pažnju tokom prve sezone rijalitija "Zadruga", pa i posle njenog završetka, a to interesovanje traje i danas. U medijima se povremeno pojavljuju i spekulacije o tome da su oni zapravo ponovo zajedno, ili da su na korak od pomirenja.

Novopečena pevačica i pobednica rijalitija Kija Kockar kaže da je ona stavila tačku na ljubav sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slobom, ali da to sa njim nije slučaj.

- Vidim da ga je stigla kazna za sve što mi je uradio. On želi da se pomirimo i da se to sve obnovi, ali to se neće desiti. Zbog čega on to želi i šta je u njegovoj glavi, to samo on zna, ali mene to ne zanima - kaže Kija, i dodaje da je ona raskrstila s tom dilemom.

Šta je Kija još ispričala o svojim emocijama i odnosu sa Slobom, poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZAPREĆENO IM KAZNAMA: Veliki šef NAJSTROŽE ZABRANIO zadrugarima da ovo rade! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2018

Oštro pismo!..Već nekoliko dana, svi delovi Srbije zavejani su snegom. Pojedinim zadrugarima bila je primamljiva šetnja po zaleđenom jezeru u dvorištu imanja, zbog čega je Veliki šef bio prinuđen da ih upozori da to nikako ne čine zbog svoje bezbednosti, a da će se, ukoliko se neki zadrugar...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.