SLOBA SE SLAŽE SA VELJKOM RAŽNATOVIĆEM! Zajedno su uradili NEŠTO što je mnoge zbunilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 20:55

SLOBA SE SLAŽE SA VELJKOM RAŽNATOVIĆEM! Zajedno su uradili NEŠTO što je mnoge zbunilo

Dele isto mišljenje.

Bivši zadrugar i pevač Sloba Radanović podelio je na svom Instagramu objavu, koju je podelio i Veljko Ražnatović, a u pitanju su veoma jake i poučne reči.

Iako nije precizirao kojim povodom se oglasio na ovakav način, svakako je očito da smatra da su "gnjide te koje je isprva teško primetiti", ali da su "upravo one te koje napadaju uvek i svuda".

- Nikada lav nije uništio garderobu, moljac jeste. Nikada svrab nije izazivao vuk, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego vaška. Nikada malariju nije preneo medved, nego komarac. Crnu smrt nije izazvao panter, nego pacov. Jasna je razlika između zveri i gnjida. Za zveri znaš kakve su. Gnjide su te koje teško primetiš, a napadaju uvek i svugde - poručio je on, ne otkrivajući na koga ili na šta tačno misli.

Da li Veljko i Sloba imaju zajednički problem, pa su se oglasili povodom toga ili je ovo samo slučajnost ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.