SLOBA SE ČUO SA MAJKOM! Informacija koju mu je prvo prenela UZDRMALA JE JAVNOST - javno pljunula na NJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2018, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA SE ČUO SA MAJKOM! Informacija koju mu je prvo prenela UZDRMALA JE JAVNOST - javno pljunula na NJU

Pevač u neverici, a onda je u govornicu stigla i ...

Veliki šef rešio je da iznenadi Slobodu Radanovića, te mu je dao priliku da se čuje sa svojom porodicom.

On je brže bolje pozajmio novac od zadrugara, pa se uputio ka govornici kako bi pozvao majku Draginju.

Prva informacija koju je podelila sa njim, šokirala je javnost.

- Slušaj me, imaš advokata. Nemoj da ti prebacuje Kristina da nemaš svog advokata, sve je spremno. Ti si u lajvu rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da želiš razvod, i zato ti kažem da imaš svog, da ti ne treba njen ili zajednički advokat. Ako možeš pozovi Lunu da bude tu kod tebe, da se držite zajedno - započela je Draginja, dok je Sloba prekinuo...

- Znam ja sve to, pusti me da završim ja to kad izađem. Zašto želiš da zovem Lunu - pitao je Radanović, pritom i dalje ne navodeći da sigurno želi da se razvede od Kristine.

- Da vidimo šta ćeš... Vidim da si ti u bedaku. Ja vidim da nisi dobro. Nemoj da slušaš nikoga, pogotovo Kiju. Kad izađeš napolje sve će ti biti jasno. Svi su uz tebe, spremaju ti rođendan. Nemoj slučajno da si rekao da nećeš da slaviš... Mi smo dobro, držimo se dobro. Punu podršku imate napolju oboje, kad budeš izašao sve će ti se reći samo - dodala je Slobodanova majka.

- Nisam u bedaku, nemojte da mi otežavate. Ja sam zvao da vidim kako ste i šta radite. Ja ću sam rešiti svoje probleme kad izađem. Ja jesam dobro, sad sam najbolje nego što sam ikad bio ovde. Pozdravi i ti sve i ja zato jedva čekam da izađem i da mi se sve razbistri - rekao je pevač, nakon što se pridružila i Đoganijeva.

- Ništa nemoj da prenagljuješ, ali držite se vas dvoje zajedno. Kad izađete sve ćete videti. Budite dobri i složni, nemojte da se svađate. Imate punu podršku prijatelja i porodice naše... - rekla je Draginja, a potom se veza prekinula.

Nakon što se završio razgovor, Slobi je bilo krivo što više nisu pričali o tome kako su oni, već je sve vreme pričala o advokatu. Luna je pak bila nasmejana, te je prokomentarisala:

- Drago mi je da napolju to neko vidi i kapira sve - ponosna je bila blogerka.

Kako će Kristina reagovati kada čuje sve ovo, videćemo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.