SLOBA RAZVALIO - NAJMOĆNIJA PORUKA: I Kija i Luna da UČE od njega! Ovim rečima ih je UPROPASTIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA RAZVALIO - NAJMOĆNIJA PORUKA: I Kija i Luna da UČE od njega! Ovim rečima ih je UPROPASTIO!

Stekao je mudrost.

Pevač Sloba Radanović ima iza sebe leto ispunjeno uspešnim nastupima u zemlji i inostranstvu, a njegovoj popularnosti, osim odličnog glasa, dosta je doprinelo i učešće u "Zadruzi" u kojoj je bio u centru pažnje, upavši u ljubavni trougao sa Lunom Đogani i svojom bivšom suprugom Kijom Kockar.

Sloba je čak i posle "Zadruge" bio "proganjan" od strane javnosti, i mediji su od njega tražili svaki čas da se izjašnjava o Kiji i Luni, iako ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa jednom ni sa drugom više nije bio u ljubavi.

AUU! SLOBA ULAZI U ZADRUGU - A LUNINA REAKCIJA... Gospode bože! Njihovoj drami nikad kraja! (VIDEO)

Budući da je pretrpeo brojne osude i da su njegovi postupci i reči tumačeni na razne načine, Sloba je, izgleda, iz ovog dramtičnog iskustva, izvukao važnu životnu lekciju. O tome svedoči njegov poslednji status na Instagramu, u kojem je na engleskom napisao: "Što pametniji postaješ, to manje pričaš."

The smarter you get, the less you speak.

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@sampanjactatica) on Sep 14, 2018 at 6:51am PDT

Na osnovu ove poruke, možemo zaključiti da je Sloba ima osećaj da je postao mudriji posle svega, a verovatno nagoveštava i da će u životu ubuduće izbegavati da ogovara na različite provokacije jer se time uglavnom ne dobije ništa.

Čini se da bi bilo dobro da je Luna Đogani trenutno u prilici da pročita ovu poruku, jer, kako je i njen otac Gagi nedavno primetio, Luna se posle prve "Zadruge" u kojoj su joj zamerali da joj je jezik često brži od pameti, nije mnogo promenila.

I Kija takođe i dalje često govori o Slobi, iako je stavila tačku na njihov brak, i snimila čak i pesmu simboličnog naziva, "Ne vraćam se na staro", a kako je to izgledalo u nedavnom intervjuu gde je čak i iznela vrlo intimne detalje, pogledajte OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.