SLOBA RADANOVIĆ PONOVO POSTAJE OTAC? Progovorio o porodici i roditeljstvu: Da se množimo i rađamo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 11:43

SLOBA RADANOVIĆ PONOVO POSTAJE OTAC? Progovorio o porodici i roditeljstvu: "Da se množimo i rađamo!"

"Nije teško, navikao sam, kao da mi je peto dete."

Bivši rijaliti učesnik Zadruge i poznati naš pevač, Slobodan Radanović, nedavno se ostvario u ulozi oca sa svojom suprugom Jelenom Radanović Đuričanin, koja već ima tri sina iz prethodnog braka.

Sada je Radanović za medije progovorio o želji za još dece, te naveo i da se njegova supruga slaže sa tim.

Sloba ističe da mu je želja da dece bude što više i da je to jedini spas. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Bože zdravlja, biće još. Samo da nas je što više, da se množimo i rađamo, to nam je jedini spas. Već sam razgovarao sa Jelenom o tome, imamo u planu da napravimo još dece, bar još jedno - rekao je Sloba na samom početku.

Sloba se dotakao i svadbe.

- O venčanju nismo još konkretno pričali, sve smo to već obavili, ali napravićemo proslavu, jedno malo druženje, bićete obavešteni - istakao je on.

Radanović je otkrio i kako se snalazi u ulozi oca.

- Nije teško, navikao sam, kao da mi je peto dete. Sve redom radim, Jelena mi kaže da sam kao majka. Ne bi se plašila da ga ostavi samog sa mnom na godinu dana - rekao je kroz smeh i dodao:

- Pričest i približavanje vere sinu mi je nešto najbitnije. Kada spoznaš veru na pravi način, sve u životu ide mnogo lakše. Sve teške trenutke bolje podnosiš, a u onim najlepšim kada misliš da si se vinuo u nebesa, ostaneš na zemlji. Dovede te u pravi red - iskren je folk pevač.

Sloba je istakao da nema nameru da bude strog roditelj.

- Neću zabranjivati stvari, vodiću računa kakav sadržaj gleda na internetu, trudiću se da mu je telefon što manje dostupan, kao i televizor, da izađe napolje da se igra sa decom - rekao je on, piše "Pink.rs".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.