SLOBA PREŽIVEO PAKAO ZBOG NEPOZNATE ŽENE! Njegova devojka priskočila u pomoć i otkrila SVE DETALJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2020, 19:48

SLOBA PREŽIVEO PAKAO ZBOG NEPOZNATE ŽENE! Njegova devojka priskočila u pomoć i otkrila SVE DETALJE

Žene ga obožavaju.

Popularni pevač Sloba Radanović navodno se našao na meti opsesivne obožavateljke i u Crnoj Gori gde ovog leta odmara i nastupa.

Njegova devojka Jelena Đuričanin vrlo brzo nakon ovih dešavanja došla je za njim u Budvu, kako bi sprečila navalentnu devojku da proganja njenog dečka.

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic) on Aug 24, 2020 at 11:28am PDT

Paparaco je uhvatio Jelenu na plaži dok je svojoj prijateljici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prepričavala neprijatnosti kroz koje je prošla i ona, a i Sloba.

- Kaže ne znam da li ima mesta jer ima problem sa našom drugaricom, koja će sa nama doći, dovešće nas i sa nama će doći. Sloba kaže jeste, brate mili čuj nismo čuli za Miru - rekla je između ostalog Jelena devojci sa kojom je sedela na plaži.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.