SLOBA KIPTI OD BESA - Lunine reči gađaju pravo u SRCE! POKAJAO SE? Glup veruje u tračeve... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2018, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA KIPTI OD BESA - Lunine reči gađaju pravo u SRCE! POKAJAO SE? "Glup veruje u tračeve..." (FOTO)

Teško mu je palo.

Konačno je i zvanično potvrđeno da mlada modna blogerka Luna Đogani ulazi u "Zadrugu 2". Luna je sinoć nastupala u emisiji Ognjena Nestorovića, gde je otvoreno komentarisala svoje buduće učešće na još jednom velikom projektu koji produkcija sprema.

Kako je svima više nego interesantno sve ovo, a Đoganijeva je jedna od troje učesnika prošlog rijalitija koji su zasluženi što je ovaj šou probio sve granice, voditelj je imao bezbroj pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja zanimaju publiku u i gledaoce.

Jedno od njih je bilo kako će Luna bez Slobe provoditi dane u "Zadruzi 2" i da li će se osećati rasterećeno što on nije tu, s obzirom da je sve nervne slomove imala upravo zbog, tada još nerazvedenog, Radanovića.

- Danas sam baš razmišljala o tome... Cela ta priča me podseća na njega i cela priča mi se vrti oko toga... Pomislila sam da li će mi biti lakše ili teže zbog toga, pomislila sam kako ću morati sama da se borim, niko mi neće donositi da jedem, da me zagrli, da me uteši. Bio mi je prijatelj i podrška... Nije mi svejedno, uhvatila me je panika - počela je Luna, pa dodala:

Sa druge strane, bivši učesnik najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", Slobodan Radanović privukao je enormnu pažnju javnosti kada je stupio u emotivnu vezu sa blogerkom Lunom Đogani, a da je pritom tada bio oženjen Kristinom Kockar.

Naime, Sloba je vođen celom situacijom oko Luninog ulaska u "Zadrugu 2" i njenih reči, nedavno objavio na Instagramu fotografiju koja je sve ostavila u čudu:

- Pametan veruje u dela, glup veruje u tračeve - napisao je Sloba.

Da li će se Luna pronaći u Slobinim rečima i nešto mu javno poručiti, ostaje nam da saznamo.

ČUPANJE KOSE, ŠAKOM U ČELO, PA ŠUT U GLAVU! Pevačice se brutalno potuke, srpska javnost u ŠOKU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.