SLOBA I AFRIKA U POSEBNOJ PRIČI! Sandra ŠOKIRALA ovom izjavom: Ja Slobu gledam nekim drugim očima

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA I AFRIKA U POSEBNOJ PRIČI! Sandra ŠOKIRALA ovom izjavom: "Ja Slobu gledam nekim drugim očima"

Traje već par godina.

Sandra Afrika je sinoć među dosta poznatih zvanicana Informer žurki, dala intervju za naš portal Srbija Danas, gde nam je obelodanila kakav odnos ima sa Slobom Radanoviće, kao i obrazložila pevačevu izjavu da bi sa njom imao intimne odnose.

Podsetimo, to je Sloba izjavio nedavno u emisiji "Ami Dži šou", gde je gostovao sa atraktivnom pevačicom.

- Dobro, on je rekao to, moguće da sam mu ja pala na pamet, jer sam sedela pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega, ali, ovaj, bilo je pitanje, ne znam, ako bi bila situacija, sa kojom koleginicom, pa sam se ja zadesila bukvalno tu, pored njega. Ima jako lepih i zgodnih koleginica, tako da, ne verujem da bi bio samo sa mnom, ali naravno, rekao je: "Kad bi bila situacija", ali ta situacija nije bila i neće da bude - nasmejala se Sandra i dodala:

- Ja Slobu gledam nekim drugim očima, drugari smo, i ja ga znam iz skroz nekih drugih priča, tako da, ne, ne, ja i Sloba nikako kao momak i devojka, bilo šta od toga, ne.

Kako je izgledao ovaj intervju i da li postoji nešto više od drugarstva procenite sami u video prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.