SLEPAC VODI SLEPCA! Snimak Maje Marinković i Uroša izazvao KOLAPS, ovolika BRUKA je SULUDA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 10:08

"SLEPAC VODI SLEPCA!" Snimak Maje Marinković i Uroša izazvao KOLAPS, ovolika BRUKA je SULUDA! (VIDEO)

Ovo zaista niko nije mogao ni da pomisli da će čuti.

Navikli smo da u "Eliti" vidimo i čujemo baš svašta, a ono što gledaoci posebno vole, jesu smešni ispadi učesnika rijalitija. Pojedini učesnici jednostavno briljiraju kada su u pitanju obrazovanje i opšta kultura, što smo mnogo puta mogli da čujemo.

Nekako se uvek u takvim slučajevima izdvoji starleta Maja Marinković, koju čak nije ni sramota svog neznanja, već kada nešto "odvali" smeje se na sav glas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tako smo mogli da čujemo da je Maja "obišla 4 kontinenta za mesec dana" između ostalog uvrstivši u kontinente evropske gradove poput Barselone, Madrida, Rima i Pariza...

Na mrežama se pojavio novi snimak na kojem upravo Maja zajedno sa Jovanom Cvijanović uči Uroša Stanića azbuku. Iako je verovatno mnogima nejasno kako neko ko se predstavlja kao zdravstveni radnik i evidentno ima više od recimo sedam godina istu ne zna, kada su u pitanju pojedini rijaliti učesnici očigledno je sve moguće.

Uroš se dosta pomučio da izdeklamuje azbuku, dok ga je Marinkovićeva ispravljala svaki put kada "proguta" neko slovo, a video je naišao na izuzetno oštre kritike i komentare.

"Kad te Maja uči, obesi se", "Slepac vodi slepca", "Svi zajedno IQ 40", "Maja zna samo azbuku, a šta je kilometar, metar i drugo, nema pojma. Našla da leči komplekse na Urošu!", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod objave.

Vi detaljnije pogledajte na snimku ispod, pa procenite sami:

A post shared by Zezotvor (@zezo_tvor)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.