SLEDI SANKCIJA ZBOG OGLUŠAVANJA O PRAVILA: Anđela Đuričić pobesnela i presekla - doneta zvanična odluka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 15:34

SLEDI SANKCIJA ZBOG OGLUŠAVANJA O PRAVILA: Anđela Đuričić pobesnela i presekla - doneta zvanična odluka!

Od danas, tako!

Anđela Đuričić, bivša učesnica rijalitija "Zadruga 6" i novopečena voditeljka i uzdanica Hajp televizije, neprestano se oglašava putem socijalnih mreža i svoje fanove konstantno obaveštava o aktuelnostima iz svog života.

Ovog puta je na savom Instagram profilu podelila jedna stori na kom je jasno naglasila da više ne želi da trpi bilo kakve uvrede ili kakav drugi vid nedoličnog postupanja prema njoj, te otkrila na koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << način će sankcionisati svakoga ko se o pomenuto ogluši.

- Uvreda, blok! Od danas se i ja vodim time, pozdrav! - bila je jasna Anđela.

Otkako je napustila pomenuti rijaliti, često je bila na meti zluradih i oprečnih komentara, te ne treba čuditi zašto je odlučila da to više ne trpi.

Usredsredila se na sopstveni život, a mesta negativnim ljudima i opaskama očigledno više nema. Poučena pređašnjim iskustvom, ako bude potencijalno ušla u novi rijaliti, vreujemo da će biti daleko stroža i spremnija nego ranije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.