SLEDEĆI POTRČCI SU ZVEZDAN I... - Maja Marinković poludela kad je saznala: I šta ćemo sad?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 09:44

"SLEDEĆI POTRČCI SU ZVEZDAN I..." - Maja Marinković poludela kad je saznala: "I šta ćemo sad?"

Ona uvek sve najbolje zna.

Voditelj Darko Tanasijević je postavio pitanje Mariji Kulić tokom emisije. Marija je ostala sama u Zadruzi nakon što je Miljana po ko zna koji put napustila samovoljno zadrugu zbog čega je diskvalifikovana iz programa.

Ipak, Marija i dalje spremno komentariše ljubavne izbore njene problematične ćerke, ali i da prokomentariše aktuelno četvorougao Anđela Đuričić, Maja Marinković, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ona na svaku istinu koja se govori o njoj, odmah se ljuti, meni kaže: "Gledaj svoju decu", njena dela sve govore, ona jedno radi, drugo misli. Što se tiče Anđele, ona je Ana izn mlađih dana, ona je tvrdoglava sa muškarcima, ako je ne, ona će reći da. Nije bila pametna, ko može da ulazi u takav odnos sa njim, obzirom na njegov život. Ne mislim da se njoj to dogodilo, ona je ušla kasnije, imala je vremena da ga isprati napolju. On joj je bio meta, na počeku je prelazila preko mnogih stvari, ponovo bi se pomirila sa njim, šta god on uradio. Ja vidim da je on sa Majom srećan, dobar su spoj, ali ne vidim tu budućnost. On je takav čovek, ali ako njoj to odgovara, ja nemam ništa protiv - pričala je Marija.

- Mislim da će Zvezdan težiti ka tome da Anđela pokazi svoj stav i opet se pomiri sa njim. - rekla je ona.

- Da li misliš da je Maja poludela kada je videla da je Anđela otrčala da ga teši? - upitao je Darko.

- Da, ona se boji da će doći kraj ovoj izolaciji, plaši se da će onda tu biti kraj. Sledeći potrčci Zvezdan i Anđela, i šta ćemo sad. Tu je njen problem, biće zanimljivo - kazala je Marija.

Detaljnije u video prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.