SLAVUJ IZ MRČAJEVACA RAZGALIO BEOGRAĐANE... Noć puna emocija o kojoj će se dugo pričati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 23:17

SLAVUJ IZ MRČAJEVACA RAZGALIO BEOGRAĐANE... Noć puna emocija o kojoj će se dugo pričati!

Veče za pamćenje.

Doajen muzičke scene Miroslav Ilić iza sebe ima karijeru dugu preko pet decenija,a sinoć je po prvi put zapevao u jednom Beogradskom restoranu i to baš u srcu Skadarlije u “Dva Jelena”.

Prepuna sala restorana , kao i željno iščekivanje publike da nastup počne još jednom su pokazali da Miroslava sa pravom nazivaju legendom narodne muzike. Publika je prve taktove pesme "Božanstvena ženo" pozdravila gromoglasnim aplauzom,a posle prve pesme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozdravo je goste sledećim rečima: „Poštovana publiko, dobra vam noć, srećan sam što vas vidim u ovolikom broju večeras,želim da uživate i da se lepo provedete i neka ova noć ima čudnu moć“.

Publika je prve taktove pesme "Božanstvena ženo" pozdravila gromoglasnim aplauzom,a posle prve pesme pozdravo je goste sledećim rečima: "Poštovana publiko, dobra vam noć, srećan sam što vas vidim u ovolikom broju večeras, želim da uživate i da se lepo provedete i neka ova noć ima čudnu moć".

Miroslav je pokazao da mu godine ne mogu ništa, pa je neumorno pevao preko dva sata sve svoje velike hitove. Slavuj iz Mrčajevaca upriličio je nezaboravnu atmosferu uz pratnju orkestra Miše Mijatovića. Nema sumnje da su Miroslav i publika u restoranu “Dva Jelena”, uživali u veličanstvenoj muzičkoj večeri o kojoj će se još dugo pričati.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.