SLAVNI GLUMCI KOJI SU KORISTILI USLUGE PROSTITUTKI: Oralno ga zadovoljila pa postala MILIONERKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVNI GLUMCI KOJI SU KORISTILI USLUGE PROSTITUTKI: Oralno ga zadovoljila pa postala MILIONERKA!

Svašta se dešava...

Opšte je poznato da su mnogi glumci koristili usluge "prodavačica ljubavi".

VRELE BEZ SILIKONA! Pogledajte NAJS*KSI naslovne stranice 90ih! Ceca i Vesna Zmijanac POKIDALE (VIDEO)

Jedna je odlučila da progovori o tome, pa je postala i milionerka (dobijala je velike sume novca za davanje intervjua).

Divajn Braun se obogatila i skonala sa ulice pošto je policija uhvatila dok je pružala usluge glumcu Hjuu Grantu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Voleo je da mi tepa, zvao me je Crvena višnjica - rekla je.

Divajn Braun je bila anonimna prostitutka sa ulica Los Anđelesa, dok joj uslugu se*sa nije zatražio slavni glumac Hju Grant. Oni su bili u kolima i Divajn je za veoma male pare, 50 dolara, pristala da oralno zadovolji Granta. Ono što nisu ni naslućivali jeste da su ih paparaci pratili, a sutradan su sve novine prštale o ovom slučaju. Naravno, skandal je poprimio globalne razmere, naročito zbog toga što je Grant tada (1995. godine) bio u vezi sa prelepom glumicom Elizabet Harli.

- Pristala sam da budem s njim za 50 dolara, ali sam završila sa 10 hiljada puta više od toga. Bog ima put za sve nas - rekla je jednom prilikom Divajn. Ona je zaradila više od milion dolara od intervjua koje je davala i gostovanja u TV emisijama. Jedino je morala da odleži 4 meseca u zatvoru zbog prostitucije.

Divajn se nekoliko meseci viđala sa glumcem. Kada je izbio skandal uspela je da zaradi oko milion dolara od intervjua, tim novcem je platila školovanje svojim ćerkama i otvorila privatnu firmu.

Actor Hugh Grant, pictured in 1995 alongside Divine Brown (once a presenter on the UK's 'Television X' channel), turns 57 today pic.twitter.com/c0ZSvTfJEC

— Sport & Betting History (@CDCHistory) September 9, 2017

Najpoznatija holivudska madam Hejli Flejs otvorila je javnu kuću 1994. Kada je 1997. uhapšena do medija je procurila lista klijenata, a među njima je bio Džoni Dep.

Prema njenim rečima, dolazio je pijan i nikada nije želeo da bude dva puta sa istom devojkom. Džek Nikolson je takođe dolazio kod nje. Jedna od devojaka je otkrila da je Džek plaćao i po 2.000 dolara za noć, znao je da priča sa devojkama, ali i da ponekad zaplače.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.