SLAVLJE U STANIJINOM DOMU: Starleta podelila SREĆNE VESTI - Iznenađenje je oborilo s nogu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 20:35

SLAVLJE U STANIJINOM DOMU: Starleta podelila SREĆNE VESTI - Iznenađenje je oborilo s nogu! (FOTO)

Majka nije skidala osmeh sa lica!

Bivša zadrugarka, Stanija Dobrojević, aktivna je na društvenim mrežama i svakodnevno deli sa svojim pratiocima gde se kreće i kako provodi dane.

Starleta se nedavno vratila sa odmora u svoje rodno mesto. Danas je poseban dan za njenu porodicu, te ga provodi u domu sa najbližima.

Danas Stanijina mama proslavlja rođendan, a bivša zadrugarka se potrudila da joj priredi iznenađenje. Pojavila se pred vratima sa prelepom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tortom i buketom cveća.

U realizaciji iznenađenja joj je pomogao i njen dečko Marko Marković. Oni su zapalili vatromet na torti, ušli u kuću i zapevali rođendansku pesmicu.

Stanijina mama je bila oduševljena iznenađenjem i nije skidala osmeh sa lica.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.