SLAVLJE U DOMU LEPE BRENE! Pored torte na TRI SPRATA sa vatrometom, posebno iznenađenje priredila Ana Bekuta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 09:47

SLAVLJE U DOMU LEPE BRENE! Pored torte na TRI SPRATA sa vatrometom, posebno iznenađenje priredila Ana Bekuta!

Ovako je protekla velelepna proslava!

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor, proslavio je noćas 25. rođendan okružen najmilijima.

Sve se odvilo u jednom prestižnom lokalu, a posebno vesela pored slavljenika svakako je bila Brena, koja se sa zadovoljstvom latila i mikrofona.

Nasledniku je izvela čuvenu "Ja nemam drugi dom" u jednom trenutku proslave, sa dosta emocija.

Pored nje, pevale su i svojim prisustvom uveličale ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << događaj Aleksandra Prijović i Ana Bekuta. 

Ana je u jednom trenutku zapevala, na oduševljenje kako svih prisutnih, tako i širokog auditorijuma. Podsetimo, Ani je nedavno preminula majka, o čemu smo već pisali.

Gosti Živojinovića kasnije su se sladili raskošnom tortom koja je imala tri sprata, i koja je bila poslužena uz male vatromete.

Svi gosti su bili na nogama, provodili se i igrali, a proslava je trajala do kasnih sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brenin sin Viktor slavio rođendan, evo ko se nije pojavio

Izvor: Tracara.com, 31.Mar.2023

Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića proslavio je rođendan u jednom prestižnom prestoničkom lokalu. Viktor je za svoj divan dan okupio porodicu i prijatelje, a na oduševljenje gostiju, Lepa Brena se latila mikrofona i otpevala jednu od svojih čuvenih hitova „Ja nemam...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.