SLAVLJE U DOMU GOGE SEKULIĆ: Pevačica podelila RADOSNE VESTI! Čestitke stižu sa svih STRANA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVLJE U DOMU GOGE SEKULIĆ: Pevačica podelila RADOSNE VESTI! Čestitke stižu sa svih STRANA! (FOTO)

Njen osmeh sve govori!

Pevačica Goga Sekulić je, nakon porođaja i nekog vremena koje je provela sa sinom, odlučila da se vrati svom poslu, te sada živi na relaciji Cirih - Beograd. Iako se svašta pričalo o odnosu njenog izabranika Uroša i nje, očigledno je kod njih sve u najboljem redu.

Naime, pevačica danas proslavlja rođendan, a tim povodom je Uroš iznenadio. Njih dvoje ovaj važan dan provode zajedno, a Goga sreću na licu nije skrivala.

Објава >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga) дана 27. Феб 2020. у 10:37 PST

- Iznenađenje za rođendan - napisala je pevačica u opisu fotografije koju je objavila sa Urošem, a fotka je u kratkom roku dobila veliki broj lajkova, ali i čestitki u komentarima.

BONUS VIDEO: Pomirenje na pomolu? Nikola Rađen JAVNO PRIZNAO da još VOLI ANU KOKIĆ: ZALJUBLJEN SAM U NJU! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.