SLAVLJE U DOMU DEJANA DRAGOJEVIĆA! Čestitke pristižu sa svih strana: Jedna beba, pa... Oglasila se i devojka

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 10:28

SLAVLJE U DOMU DEJANA DRAGOJEVIĆA! Čestitke pristižu sa svih strana: "Jedna beba, pa..." Oglasila se i devojka

Prijatelji mu se javno obratili!

Dejan Dragojević, pobednik pete sezone rijaliti programa "Zadruga", danas ima razlog sa slavlje.

Podelio je na svom Instagram profilu da danas slavi 28. rođendan i da je neko od članova porodice ili prijatelja uspeo da ga iznenadi i da mu spremi dva čokoladna mafina sa svećicama.

Prijatelji su mu javno čestitali rođendan, a kao najoriginalnije ćestitke izdvojile su se reči Marka Đedovića i Tare Simov. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Srećan rođendan p*čkošu moj. Kada sam te upoznao, mislio sam da mi se mišljenje o tebi nikada neće promeniti i da si g*vno neopevano. Nakon toga sam te upoznao zaista, ne ono što predstavljaš i priznaću ti da si najčudniji čovek kog sam ikada u životu sreo, ali da si mi jako drag (ne mogu onu drugu reč da prevalim preko usta) i mogu reći da te znam. Možeš da menjaš veru, pol, boju kože, devojke (snajke), mesta prebivališta, ma šta hoćeš, zauvek će mi ostati momenti koje smo zajedno proživljavali kao nešto što nas je zauvek zbližilo. Srećan ti rođendan i nek si samo srećan, sve podržavam - napisao je Marko Đedović na svom Instagam profilu u opisu zajedničke fotografije.

- Srećan rođendan bratu mom. Hvala na svoj podršci tokom moje trudnoće i svoj brizi. Želim ti sve što bih sebi poželela, sve do zvezda i nazad, a i jedno bebče, pa da kukamo jedno drugom. Voli te sestra - napisala je Tara.

Dejan je potom objavio i stori njegove devojke Jovane, gde mu je javno poručila da ga voli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.