SLAVLJE KOD ĐANIJA: POPULARNI PEVAČ POSTAO PONOSNI DEDA! Evo po kome je beba dobila ime (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 18:09

SLAVLJE KOD ĐANIJA: POPULARNI PEVAČ POSTAO PONOSNI DEDA! Evo po kome je beba dobila ime (FOTO)

Čestitke pljušte!

Snajka domaćeg pevača adiše Trajkovića Đanija, Nina Jezdimirović, porodila se danas u Beogradu, a ponosni deda odmah se lepim vestima pohvalio na Instagramu.

Iz luksuznog stana u Beogradu na vodi podelio je fotografiju svog sina, novopečenog oca Miloša, kojem je, kako tradicija i nalaže, iscepao majicu.

Nina i Miloš sinu su dali ime Nikola, što je bila želja Đanijeve žene Slađe, pošto se njen vranbračni sin koji živi u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Americi baš tako zove.

- Sa tim čovekom, njegovim ocem, nisam bila u braku. Nikolu smo dobili u vanbračnoj zajednici. Moj sin Nikola ima danas 26 godina, živi u Americi, tamo je završio studije, dva fakulteta ima i ima posao. Prelep je dečko, predivan, pametan, kulturan, školovan... - ispričala je Slađa jednom prilikom.

A post shared by Djani (@djanimusic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.