Izvor: Svet, 22.Jun.2010, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVICA ZBOG BEBE POMILOVALA TANJU!

Kako "Svet" saznaje, Slavica Ćukteraš povukla je tužbu protiv Tanje Savić u kojoj je potraživala tri miliona dinara na ime odštete za nanetu duševnu bol, te klevete da je, uslovno rečeno, slučaj za psihologa. Da se odluči na ovakav korak poznatu pevačicu je nateralo saznanje da joj je koleginica u drugom stanju, pa je, kako tvrde njeni prijatelji, bez razmišljanja pozvala advokata i rekla mu da odustane od suđenja. "Kada je Slavica od kolega čula da je Tanja trudna, a to kasnije i pročitala u novinama, bez razmišljanja je okrenula svog advokata. Bila sam sa njom kada je to uradila, tako da mogu o tome da pričam sa sigurnošću", kaže naša sagovornica, inače bliska prijateljica atraktivne pevačice, i dodaje: "Da se razumemo, njoj ne pada na pamet da se pomiri sa Tanjom i oprosti joj sve što je o njoj izjavljivala, ali ne bi volela da se njena koleginica trudna povlači po sudovima, već kaže da bi trebalo da uživa u blagoslovenom stanju i sreći zbog rođenja deteta. Ovo vam je samo još jedan pokazatelj da njoj nikada i nije bilo stalo do novca, već samo do zadovoljenja pravde", zaključuje naš izvor.
Odmah nakon što smo dobili ovu informaciju, kontaktirali smo i jednu i drugu zvezdu "Granda"... nastavak pročitajjte u novom broju "Sveta".

Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.