SLALE SU MI BURME U PISMIMA: Stari šmeker Boris Novković progovorio o bračnim ponudama

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLALE SU MI BURME U PISMIMA: Stari šmeker Boris Novković progovorio o bračnim ponudama

Bile su kreativne...

Boris Novković je otkrio da ništa ne može da ga izbaci iz takta, pa ni novinski natpisi, ali i detalje iz privatnog života.

- Verujte mi da me ništa ne nervira. Svestan sam da postoje portali koji su malo provokativni, ali meni je to sve u redu, rade svoj posao i to je to, postalo mi je sve normalno - rekao je Novković i otkrio kako su ga nekada žene prosile.

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic) on May 26, 2017 at >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 8:07am PDT

- Svašta su žene radile. Slale su mi pisma, a u koverti bude burma. Tako su me prosile, ali dobro, nije džentlmenski da pričam šta su sve radile. Mada, bilo je svega i svačega - otkrio je Boris, koji je danas oženjen čovek i otac dva dečaka.

- Njih dvojica me sve slušaju. Ja poredim roditeljstvo sa sportom. Imaš dve vrste trenera, jedan je Atila Bič Božji, bog i batina, samo red i disciplina, a imaš trenera koji sa svojim igračima radi na prijateljskoj osnovi. Ja sam takav sa svojim sinovima. Pre svega da budemo prijatelji, ali postoji neka granica preko koje ne prelazim - kaže Novković, koji priprema novi album, pa ćemo ga zbog toga češće viđati u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.