SLALA MI JE PORUKE DA ME VOLI! Elektra se oglasila nakon stravičnog ubistva na Vračaru: Završila je u kesama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 07:46

"SLALA MI JE PORUKE DA ME VOLI!" Elektra se oglasila nakon stravičnog ubistva na Vračaru: "Završila je u kesama!"

Oglasila se za SrbijaDanas!

Kontroverzna transrodna pevačica Elektra Elit oglasila se za SrbijaDanas nakon saznanja o stravičnom ubistvu na Vračaru, mlade Noe Milivojev, koja je pronađena u stanu svog dečka, navodno brutalno iskasapljena, a kako se navodi, njeni posmrtni ostaci su spakovani u kese.

Budući da je Noa bila transrodna osoba, Elektra je izjavila za naš portal da je bila u kontaktu sa njom:

- Užasno je to što se dogodilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona je bila moj fan. Slala mi je poruke ljubavi, podrške. Nema veze da li je neko gej, trans ili hetero, kako je užasno završila, raskomadana u kesama. To nije ljudski. Zgrožena sam, za bilo koji život tako da se ugasi. Ne znamo šta je pozadina priče, ali je gnusno. Velika podrška porodici u ovim stravičnim momentima - rekla je Elektra za SrbijaDanas.

Elektra se oglasila i na svom Instagram profilu:

- Duboko sam potresena tragičnom vešću  o svirepom ubistvu transrodne devojke Noe. Noa je bila divno dete, puno vrlina, i divnih osobina. Nežno dete koje je samo želelo da živi svoj živo, bez da ikoga time ugrozi.. Draga Noa, nadam se da ćeš tako pamentna, nećna i drugačija, pronaći mir tamo gore, obzirom da je ovaj svet mnogo surovo mesto za takvo divno dete kao što si ti bila.  Putuj sa anđelima, jer tamo pripadaš. Voli te tvoja Elektra Elit - napisala je pevačica.

Naizgled prelepa zgrada u najstrožem centru grada krije dvorište prepuno stanova, a jedan od njih bio je i stan u kome je Noa tragično izgubila svoj život.

Naš reporter je, posle velikog napora, uspeo da se infiltrira u zgradu i pronađe stan u kome se desio gnusan zločin, koji je raskrinkan danas u popodnevnim časovima.

Ispred stana stoji jedan kauč, na kom je Noa verovatno sedela u nekom trenutku, njega nadležne službe nisu odnele sa sobom.

Na vratima je zalepljeno policijsko upozorenje.

– Upozoravaju se sva zainteresovana lica da je ovaj stan zapečaćen od strane pripadnika policije PU za grad Beograd, UKP – Odeljenje za uviđajno-operativne poslove i da se isti ne sme otvoriti bez odobrenja pomenute službe. – navodi se u upozorenju.

Nakon stravičnog ubistva Noe Milivojev u Beogradu širom društvenih mreža šire se poruke u kojima se opraštaju od tiktokerke.

Među njima nalaze se i objave njenog najboljeg druga u kojima potresnim rečima i zajedničkim fotografijama žali za prijateljicom.

- Počivaj u miru anđele moj lepi, na boljem si mestu, gde nema zlobe i zlih ljudi. Hvala ti na uspomenama i što si bila uz mene kad mi je bilo najteže. Zauvek imaš posebno mesto u mom srcu. Sve bih dao da je moglo da bude drugačije - napisao je Noin prijatelj.

Nju je monstrum raskomadao, toliko ju je unakazio, da su morali telo na dnk analizu da odnesu... Slomljen sam, nem i osećam bol. Ko zna koliko je ona patila...Sve bih dao da mogu da je zagrlim - dodao je

Nikada sebi neću oprostiti što nisam uspeo da te zaštitim. Vidimo se na drugoj strani!

Podsetimo, muškarac je (33) uhapšen juče zbog sumnje da je ubio svoju devojku. Tokom saslušanja je priznao da je počinio ubistvo.

Noa Milivojev iz Kovilja poslednji put se roditeljima javila u subotu, 17. juna, kada je navodno krenula kod dečka u Beograd.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.