SLAGAO JE SVOJE RODITELJE! Neca na stubu srama - otkrio i kako se posvađao sa Kristijanom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 09:00

SLAGAO JE SVOJE RODITELJE! Neca na stubu srama - otkrio i kako se posvađao sa Kristijanom! (VIDEO)

Privukao je dosta pažnje.

Sinoć je održana emisija "Narod pita". Glavna tema bila je dilema oko Necinog učešća i to da li je igrao rijaliti ili bio iskren u Beloj kući, kao i da li je Ivana Šašić bila dobar prijatelj ili ne. Usledilo je novo uključenje.

- Dobro veče, ja sam iz Kragujevca, Olga je. Prvi put se uključujem, imam malo tremu. Kad bi Mićo malo više priča, prvo saslušaj šta će gledalac da kaže pa onda nastavi. Ovde je super samo Darko - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla je gledateljka.

- Tako recite, svi su ovde ološi samo je Darko sjajan, evo nema veze i što je Neca slagao - ubacio se pevač.

- Mićo, jel možemo ti i ja da se upoznamo i da me ubaciš u Zadrugu? - pitala je Olga.

- Može, gospođo zašto da ne - nasmejao se Mića.

- Neco, nisi trebao da napadaš Boru zbog Milice. Znaš koliko Milica voli Boru - rekla je gospođa.

- Pa Neca ga voli više od Milice - nasmejao je Mića sve u studiju.

- Izvinite, meni je njen dečko napadao sve, vređao roditelje, vređao mene, loše uticao na moje samopouzdanje, zašto ga ne bi napadao? - pitao je Neca.

- Mislite li da je Neca bio zaljubljen u Boru? - pitao je voditelj gospođu.

- Izgleda da jeste - odgovorila je Olga.

- Mislite li da je Bora sve to namerno radio da bi mu se prikazao kao lažni prijatelj ili da bi mu davao lažne nade Neci? Da li su tu bili neki tajni signali? - pitao je Mića gledateljku.

- Jeste mu dao za pravo da se zaljubi. Postupcima, provociranjem, to je bilo očigledno. A Neca je hteo to da iskoristi pa je napravio priču. Mislim da je Neca mlad i dete i da je hteo da iskoristi - odgovorila je Olga.

- Ja kad sam ušao bio sam isforsiran od strane publike, drveta, svi su me voleli. Posle toga kada je Bora uticao na moje samopouzdanje - naveo je Tiktoker.

- On je sam rekao da mu Bora daje signale, da ga je očarao da je sve namerno radio, da se razumemo to je Neca sam rekao - ubacio se pevač.

- Ja sam njemu tad sve verovao jer mi je bio prvi prijatelj u životu - rekao je Neca.

- Jedino je tvoje opravdanje ako si bio zaljubljen, sve ostalo je glupo. Misle li tvoji roditelji da si ti gej? - tvrdio je Mića.

- Da, nažalost misle - odgovorio je Tiktoker.

- Znači ti si svoje rođene roditelje ubedio u svoju laž a sada kažeš da to nije tačno, ma ajde molim te - nastavio je pevač.

- Pitala bih još nešto pa da se gasim, Neco, šta misliš o Kristijanu Goluboviću? - pitala je gospođa.

- Svi me to pitaju uglavnom, bio je super sa mnom na početku. Od kada je stupio u vezu sa Kristinom se promenio. Ja sam sa tim Kristijanom pojeo kilo soli i plakao sa njim u poverenju, mislio sam da će mi biti čovek od poverenja, ali eto zbog glupe gaude se posvađao sa mnom. Smetalo mu je i što sam stavio Mišela za vođu, tako da je tad postalo sve drugačije. Posle svega nemam lepo mišljenje o njemu i trudim se da izbegavam tu temu - odgovorio je Neca.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.