SLAGALA JE! Dalila OBMANULA Cara, a sad ISPLIVAO VIDEO koji to DOKAZUJE! Kad ga vidi, ODMAH će je OSTAVITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 10:23

SLAGALA JE! Dalila OBMANULA Cara, a sad ISPLIVAO VIDEO koji to DOKAZUJE! Kad ga vidi, ODMAH će je OSTAVITI

"...Da ti neko spuca šamar...!"

Dalila Dragojević je pričala sa Filipom Carem pa se dotakla i njene veze sa bivšim rijaliti učesnikom "Parova" Mladenom Vuletićem, koji se nedavno oženio Jelenom Pešić, bivom zadrugarkom i očekuju bebu.

Podsetimo, tokom njenog učešća u "Parovima" Mladen joj je lupio šamar, što je zabeležila i kamera rijaliti formata, a sad je Dalila negirala da se šamar dogodio:

Dalila je pričala da joj je i tad rekao otac da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba da napusti rijaliti zbog manjih stvari koje su se dogodile u odnosu na ovaj rijaliti:

- Pa nije baš minimalna situacija da ti neko spuca šamar - rekao je Car, misleći na scenu sa Vuletićem.

- Nije meni niko spucao šamar na način na koji ga ti predstavljaš, nego je bilo ovako - rkela je ona i pokazala, a potom je pušten u klipu i video iz "Parova" gde se vidi šamar.

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.