SLAĐA SIGURNO IZMIŠLJA DA JE UMRLA! Milomira Marića iznenadila vest o smrti - ubeđen da je sve iscenirano

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 11:01

"SLAĐA SIGURNO IZMIŠLJA DA JE UMRLA!" Milomira Marića iznenadila vest o smrti - ubeđen da je sve iscenirano

Prošli put je izmislila da je u bolnici!

Iako nema zvanične informacije, prijatelji Slađe Petrušić se opraštaju od nje na društvenim mrežama.

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da je Slađana Petrušić, bivša učesnica "Parova", a kasnije i voditeljka tog foramta, navodno preminula, što je većini njenih fanova bilo teško da poveruje.

Naime, na zvaničnom profilu navodno preminule rijaliti zvezde navodi se da je Petrušićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << životnu bitku izgubila nakon dve bezuspešne reanimacije.

A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana)

- Sa tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju - stajalo je na njenoj društvenoj mreži.

Ovim povodom oglasio se i Milomir Marić, koji je sa Slađanom zajedno vodio rijaliti "Parovi", međutim, novinar ne veruje da je njegova bivša koleginica preminula, te da je Petrušićeva sve izrežirala.

- Ona sve ovo izmišlja sigurno. Nisam je čuo dugo, ali su je videli ljudi kada je pisala da je u bolnici, a nije bila. Sve je izmislila tada - istakao je Marić.

Ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je Slađinog prijatelja, Nevena Ciganovića, a on nam je otkrio da je ona izmislila vest o svojoj smrti i da je sve to bila njena neslana šala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.