SLAĐA JE OPTEREĆENA MAJOM Počela je da se krivi kao ona, da priča kao ona! Isplivali ŠOK detalji iz Bele kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 22:44

SLAĐA JE OPTEREĆENA MAJOM "Počela je da se krivi kao ona, da priča kao ona!" Isplivali ŠOK detalji iz Bele kuće

Imitira je!

Stefan Radić Rodni odlukom glasova publike izbačen je iz Zadruge, a sada je gostovao u emisiji na Red televiziji.

Bivši zadrugar komentarisao je aktuelnosti iz Bele kuće, pa se dotakao i Maje Marinković i njene drugarice zadrugarke Slađe Lazić.

- Slađa je to i meni pričala i meni se tako obraćala. Ona je dobra duša, malo je opterećena likom Maje Marinković, kaže i ona sama da je tako. Sećate se kada je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dignuta kao ugrožena, ona je rekla da ne bi volela da ode da bi doživela Majin rođendan, a kada joj kažeš da je opterećena, ona kaže da nije. Ona je krenula da se krivi kao Maja, ustane da priča, pa se nekome nadoveže sa stihom, kao Maja - rekao je Rodni.

- Maji to možda sada prija jer je ne ugrožava, ali ako Slađa bude sa Zvezdanom - dodao je voditelj.

- Jeste mač sa dve oštrice, ali ne verujem da bi joj to smetalo, ona je Maja. Ona je lagana, transparentna je u svemu - rekao je Radić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.