SLAĐA I ĐANI DANAS ŽENE SINA: Izgledom raspametili sve! Pevač najavio gala slavlje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 15:46

SLAĐA I ĐANI DANAS ŽENE SINA: Izgledom raspametili sve! Pevač najavio gala slavlje! (FOTO)

Priznao i kako se oseća!

Mlađi sin pevača Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković, danas će pred Bogom izgovoriti sudbonosno "da" sa svojom izabranicom Minjom sa kojom je već u građanskom braku.

Mladi bračni par je nedavno obeležio prvi rođendan sina Lava, a na putu je još jedan član porodice.

Ispred hrama Svetog Save pristižu gosti sa svih strana, a pored mladenaca, ponosni roditelji, ali i baka i deka su zablistali.

Slađa Trajković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pojavila u smaragdno zelenoj haljini, koja je istakla njenu figuru. Detalji u vidu zlatnih špiceva na štiklama koji se slažu sa torbom, doneli su dodatnu nit elegancije.

Slađa nije skidala osmeh sa lica dok su gosti i zvanice komentarisali da nikada bolje nije izgledala i da je svoju liniju dovela do savršenstva.

Pevač je izabrao crno odelo koje je razbijeno belom košuljom, te nije zaostajao od supruge kada je elegancija u pitanju, a za Kurir je otkrio kako se oseća na današnji dan:

- Stigao sam jutros sa puta i ovo je sve za minut završeno što se mene tiče. Pozvao sam Slađu pitao gde je odelo od prošlog veselja, samo sam obuću promenio. Ženski deo se sprema i šminka od osam ujutru. Biće dosta kolega večeras, meni se emocije pale kada padne mrak! Ja sam kao vampir - nasmejao se Đani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.